fbpx

Over ons

Over ons2020-09-09T16:13:59+02:00
Over ons: Tandenbleek kliniek Bleach Center België

Wij zijn een tandenbleek kliniek in Limburg met het hart op de juiste plaats.

Onze enthousiaste bleach experts willen iedereen de kans geven om te stralen met hun glimlach.

Want wij weten hoe belangrijk een mooie lach is in deze tijd. Een stralend wit gebit staat voor schoonheid, hygiëne, succes, zelfvertrouwen, … en zo gaat het lijstje maar door.

Het is onze missie om ook jou een fantastische SMILE te bieden in onze tandenbleek kliniek!

Stralende glimlach

Het is ons doel om ervoor te zorgen dat jij met een stralende glimlach buiten komt uit onze tandenbleek kliniek. Dat jij trots kan zijn op je smile, en daardoor ook meer gaat lachen.

Wij beperken onze diensten niet tot het bleachen, het professioneel tanden bleken. Nee hoor! Wij willen dat ook mensen met een beschadigd gebit weer vol zelfvertrouwen kunnen lachen.

En meestal gaat dat niet door enkel en alleen tanden witten. Daarom bieden wij je een oplossing op maat, met onze expertise in composiet facings.

Meetbaar resultaat

Wat wij beloven, doen wij ook écht.

Je kan het vooropgestelde resultaat dus ook effectief meten! Aan het begin van de bleach behandeling vertellen wij je welk resultaat je zal bekomen aan de hand van een tintenschaal.

Vanaf 5 X 20 minuten werken wij trouwens ook met resultaatsgarantie, zodat je 100% zeker bent van je ideale glimlach.

Instant mooie tanden

In deze samenleving is alles instant, snel, direct, meteen, NU! En dus wil iedereen ook snel witte tanden. Wel, wij gaan daar graag in mee!

Wij zorgen ervoor dat jij in slechts één bezoek aan onze tandenbleek kliniek buiten komt met de glimlach van je dromen. Of je nu komt om je gebit te bleken, of om je tanden te herstellen / verbeteren.

Jij gaat gegarandeerd buiten met de mooie tanden waar je trots op kan zijn.

Lage prijzen

Net omdat wij gefocust zijn op het bieden van een mooie glimlach aan iedereen, willen wij dit ook betaalbaar maken.

Met onze voordelige prijzen is er geen reden meer om tanden bleken of composiet facings uit te stellen. Goedkoop tanden bleken en voordelige facings hoeven niet gepaard te gaan met een slecht resultaat. En daar zijn wij het voorbeeld van.

Bekijk hier onze prijzen voor tanden bleachen en onze tarieven voor composiet facings.

Esthetische tandheelkunde uit de natuur

Wij zijn ons ervan bewust dat je gebit één van je belangrijkste troeven zijn. Daarom willen wij je een fantastische smile aanbieden zonder je gebit te schaden.

Jouw tanden veilig bleken is onze prioriteit. Wij zijn dan ook de enige tandenbleek kliniek die werkt met een natuurlijke, biologische tanden bleekgel die ook nog eens een perfect resultaat geeft.

Neem dus geen genoegen met bleaching behandelingen waar je tanden gevoelig van worden, die je tandglazuur beschadigen, of die zelfs pijn doen.

Kies voor het bleken van tanden altijd voor natuurlijke bleaching zonder peroxide. De beste manier om tanden te bleken.