Over Ons

Over ons

Welkom bij Bleach Center België!

Stel je eens voor: een plek waar stralende glimlachen tot leven komen, waar zelfvertrouwen wordt versterkt en waar elke cliënt wordt verwelkomd met warmte en professionaliteit. Dat is precies wat Bleach Center België is.

In het bruisende stad Genk vind je ons toegewijde team van professionals. Onze reis begon met een passie voor het transformeren van glimlachen en het creëren van een positieve impact op het leven van mensen.

Bij Bleach Center België draait alles om de klant. We begrijpen dat een stralende glimlach niet alleen esthetisch is, maar ook een krachtig hulpmiddel is voor zelfexpressie en zelfvertrouwen. Daarom gaan we verder dan alleen tandheelkundige behandelingen; we creëren ervaringen die een blijvende indruk achterlaten.

Ons team bestaat uit ervaren professionals die niet alleen gespecialiseerd zijn in hun vakgebied, maar ook in het luisteren naar de unieke behoeften en wensen van onze cliënten. Of je nu op zoek bent naar een subtiele verandering of een complete transformatie van je glimlach, we staan klaar om je reis naar zelfvertrouwen te begeleiden.

Maar we zijn meer dan alleen een tandenbleekcentrum. We zijn een gemeenschap, een familie die zich inzet voor het leveren van uitstekende resultaten en het creëren van blijvende relaties. Bij Bleach Center België geloven we in de kracht van een glimlach en streven we ernaar om die kracht te delen met iedereen die onze deur binnenstapt.

Dus, als je klaar bent om jezelf te laten stralen en je zelfvertrouwen een boost te geven, heten we je van harte welkom bij Bleach Center België. Laten we samen jouw verhaal van transformatie beginnen.

Online afspraak!

Beschikbaar op jouw locatie

Geen lange wachttijden

Laat je inspireren door de verhalen van onze geliefde klanten! Ontdek wat ze te zeggen hebben over hun ervaringen bij Bleach Center België en voel de warmte van hun tevredenheid en stralende glimlachen.

Lees enkele van onze recente beoordelingen en testimonials om te zien hoe anderen hun ervaring met onze diensten hebben beleefd. Wij streven ernaar om elke klant een buitengewone ervaring te bieden en kijken ernaar uit om ook jouw glimlach te verbeteren!

Gelukkige klanten

Wat onze klanten over ons zeggen

Debbie Fiddelaers
Goed ontvangen, proper, tijd gaat snel om. Ga zeker terug voor nog beter resultaat!

Debbie Fiddelaers

Selma
Vriendelijk, goeie uitleg en overal netjes. Bedankt bleach center 🤗

Selma Bayraktar

Aangename ontvangst, heldere snelle uitleg. Hop je neemt plaats in de zetels en kan ondertussen genieten van Netlfix. Tevreden over het resultaat (5*20), je ziet het verschil (onder het neonlicht nog net iets beter ;-)). Ik kom zeker terug!

Iris Schats

Patient
Ik had een beetje bang dat ik last ging ondervinden omdat ik gevoelige tanden heb.. na de sessie was er wat stekende pijn wat heel normaal is want ik ken andere die ook hun tanden bleken ^^ maar de pijn was niet overdreven en ook weer heel snel weg!:) ze zijn professionals in wat ze doen en hebben veel geduld.. ze beantwoorden elke vraag die je hebt en houden rekening met je wensen!:) mijn tanden zijn na jaren eindelijk mooi en ik heb veel meer zelfvertrouwen erdoor! Ik ben echt blij dat ik deze stap genomen heb en ik kom zeker nog eens terug!♡ dank jullie wel!

Anastassia Taguieva

Patient
Ben zeer tevreden van het resultaat. men tanden zijn een pak witter. ben zelfs witter gegaan dan dat ze gezegd hadden. Zeker een aanrader. Geen pijn of niets.

Andy Lemmens

Patient

Wat wij doen!

We hebben een nieuw soort tandheelkundige ervaring gecombineerd die het hoogste niveau van tandheelkundige zorg combineert met uitzonderlijke service.

Onze missie

Onze missie bestaat eruit om iedereen, tegen een betaalbare prijs, de stralende glimlach te geven die hij of zij verdient en daarmee het zelfvertrouwen te vergroten.

Onze visie

Wij willen binnen de 5 jaar nieuwe Bleach Centers bijzetten om zo korter bij onze klanten te komen die onze hulp nodig hebben.

Hoi, hoe kunnen we je helpen?
× Stel je vraag hier