Over Ons

Over ons

Introductie

Een stralende glimlach was nog nooit zo eenvoudig

Bij Bleach Center België staat de klant centraal/is de klant koning. We luisteren altijd naar jouw wensen en proberen hier steeds de beste oplossing voor te vinden.

Droom je zelf van mooie witte tanden, maar ben je bang om je gebit te beschadigen? Dat is helemaal niet nodig! Bij ons ben je in goede handen, want alle behandelingen worden uitgevoerd door erkende tandartsen en gekwalificeerde assistenten. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken, want onze behandelingen zijn helemaal pijnloos.

Samen gaan we voor die stralende glimlach waarmee je meteen een geslaagde positieve indruk achterlaat!

Online afspraak!

Beschikbaar op jouw locatie

Geen lange wachttijden

Gelukkige klanten

Wat onze klanten over ons zeggen

Debbie Fiddelaers
Goed ontvangen, proper, tijd gaat snel om. Ga zeker terug voor nog beter resultaat!

Debbie Fiddelaers

Selma
Vriendelijk, goeie uitleg en overal netjes. Bedankt bleach center 🤗

Selma Bayraktar

Aangename ontvangst, heldere snelle uitleg. Hop je neemt plaats in de zetels en kan ondertussen genieten van Netlfix. Tevreden over het resultaat (5*20), je ziet het verschil (onder het neonlicht nog net iets beter ;-)). Ik kom zeker terug!

Iris Schats

Patient
Ik had een beetje bang dat ik last ging ondervinden omdat ik gevoelige tanden heb.. na de sessie was er wat stekende pijn wat heel normaal is want ik ken andere die ook hun tanden bleken ^^ maar de pijn was niet overdreven en ook weer heel snel weg!:) ze zijn professionals in wat ze doen en hebben veel geduld.. ze beantwoorden elke vraag die je hebt en houden rekening met je wensen!:) mijn tanden zijn na jaren eindelijk mooi en ik heb veel meer zelfvertrouwen erdoor! Ik ben echt blij dat ik deze stap genomen heb en ik kom zeker nog eens terug!♡ dank jullie wel!

Anastassia Taguieva

Patient
Ben zeer tevreden van het resultaat. men tanden zijn een pak witter. ben zelfs witter gegaan dan dat ze gezegd hadden. Zeker een aanrader. Geen pijn of niets.

Andy Lemmens

Patient

Wat wij doen!

We hebben een nieuw soort tandheelkundige ervaring gecombineerd die het hoogste niveau van tandheelkundige zorg combineert met uitzonderlijke service.

Onze missie

Onze missie bestaat eruit om iedereen, tegen een betaalbare prijs, de stralende glimlach te geven die hij of zij verdient en daarmee het zelfvertrouwen te vergroten.

Onze visie

Wij willen binnen de 5 jaar nieuwe Bleach Centers bijzetten om zo korter bij onze klanten te komen die onze hulp nodig hebben.

Hoi, hoe kunnen we je helpen?