Smile make-over

Smile make-over

Charities

Wij vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen.

Hoe is de Smile make-over ontstaan?

Op een dag sprong een jonge gast binnen bij Bleach Center België. Hij vroeg of hij een cadeaubon kon kopen voor zijn beste vriend omdat zijn vriend zich schaamde om te lachen vanwege zijn gele tanden. Het budget van de jonge gast was € 60,00 goed voor 3 sessies van 20 minuten waardoor de persoon 6 tinten wittere tanden zou krijgen. De jongen vroeg of zijn vriend met 3 sessies wel geholpen zou zijn. Mijn collega Lien, vroeg achter een foto van de tanden zodat ze eerlijk en oprecht advies kon geven. Maar na het zien van de foto moest mijn collega meedelen dat de persoon minimum 6 sessies of zelfs meer nodig zou hebben voor een degelijk resultaat. Het jongetje was teleurgesteld… Hij zei dat hij eerst nog wat ging sparen en later zou terugkomen om een volwaardige cadeaubon voor zijn vriend te kopen.

Lien kon het niet laten en vroeg de jongen waarom het voor hem zo belangrijk was om zijn vriend aan witte tanden te helpen. Hij zei dat zijn vriend zware tijden had doorgemaakt waardoor hij minder lacht, daarnaast had zijn vriend ook gele tanden wat zijn zelfvertrouwen omlaag trok.

‘Zelfvertrouwen’ herhaalde Lien luidop. Iedereen heeft het de laatste tijd over ‘zelfvertrouwen’…. Hoe moeten we dat beetjes omschrijven?

Het jongetje aarzelde niet en maakte Liens zin af. Zelfvertrouwen is het gevoel van eigenwaarde! Het vertrouwen van een persoon in zichzelf in dat wat hij of zij kan of hoe diegene is.

Lien die vroeger ook gepest werd vanwege haar uiterlijk/gele tanden voegde spontaan toe; zelfvertrouwen is in jezelf geloven, vertrouwen in eigen waarde en kunnen, sterk ego, vastberadenheid en allure. Lien glimlachte terug naar het jonge er was een zekere klik met het jongetje. Lien wou het jongetje niet zomaar laten gaan en vroeg hem om zijn gegevens achter te laten. Ze zei dat ze misschien wel iets kon betekenen voor hem, maar moest het eerst intern bespreken.

Nadat het jongetje vertrokken was had Lien een interne mail verstuurd naar de verantwoordelijke om te vragen of ze uitzonderlijk éénmalig een korting mocht toekennen. De verantwoordelijk pakte de telefoon en belde Lien op om het goed nieuws mee te delen. Geef dat jongetje een cadeaubon van de ‘Jackpot Smile’ goed voor 10 sessies, vanwege ons team. We zullen het leven van de vriend van dat jongetje wat verdraaglijker maken. Lien had niet verwacht dat ze een cadeaubon mocht uitschrijven, maar wist diep in haar hart dat iedereen wel een schouderklopje kon gebruiken in zware tijden. Het is een manier om te laten zien dat we om elkaar geven en dat we ons uiterste best doen om elkaar te zien lachen. Want als men kan delen dan kan met ook vermenigvuldigen. Het leven is te kort om het zonder een glimlach te verduren.

Toen Lien het goed nieuws meedeelde aan het jongetje was deze zo gelukkig dat hij een gat in de lucht kon springen. De dag erna nam hij zijn beste vriend mee naar Bleach Center België en de smile make-over kon van start gaan. De vriend van het jongetje behaalde ook nog een super goede resultaat. De tanden waren maar liefst 22 tinten witter geworden. Ze maakten samen nog een selfie bij onze foto wall en vertrokken met een big white smile om gedoe-loos zichzelf te zijn!

Dat positief gevoel kon Lien niet loslaten en stelde binnen het team voor om deze traditie voort te zetten. Het hele team voelde de positieve vibe en stemde hiermee in.

De smile make-over concept is ontstaan uit een positieve beweging van een jongetje die zijn vriend in moeilijke tijden een schouderklopje wou geven.

tanden bleachen
12
Bleachen van man zijn tanden
Wil jij jezelf of iemand die je graag ziet de kans geven om weer stralend door het leven te gaan? Dan is onze smile make-over precies wat je zoekt!
Schrijf jezelf of de persoon die de smile make-over nodig heeft in via het CONTACT FORMULIER!
Zet er zeker bij waarom wij voor jou of voor die ene persoon moeten kiezen.

    Hoi, hoe kunnen we je helpen?
    × Stel je vraag hier