Bleaching

Bleaching

Bleaching: lach vol zelfvertrouwen

Zijn jouw tanden wat vergeeld en had je ze graag witter gehad? Dat kan! De door ons gebruikte gel is volledig pijnloos en resultaatgericht. Je krijgt na de behandeling geen gevoelige(re) tanden. De gezondheid van je gebit gaat namelijk boven alles! Daarnaast gebeurt een behandeling steeds door een van onze gekwalificeerde assistenten die jou tijdens de behandeling bijstaat. Eén ding is zeker: je gaat bij ons buiten met een big white smile!

Ontdek de kracht van een stralende witte glimlach!
Bekijk onze voor- en na-foto’s van bleaching behandelingen en zie hoe onze klanten hun tanden witter hebben laten maken.
Laat je inspireren en bereid je voor om zelfverzekerd te stralen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het bleachen van je tanden gebeurt in geleidelijke stappen: we voorzien steeds sessies van 20 minuten. Iedere sessie van 20 minuten zorgt ervoor dat je tanden 2 tinten lichter worden. Doorgaans leveren 5 sessies dus een kleurverschil van 10 tinten op. Je kunt tot maximaal 6 sessies doen op dezelfde dag. Wil je na 6 sessies toch nog voor dat tikkeltje extra gaan? Dat kan, maar dan adviseren we je om minimaal 3 dagen te wachten met het boeken van je nieuwe bleaching sessies.

Concreet: voor we van start gaan met het bleachen, meten we eerst de huidige kleur van je tanden op. Op basis daarvan kunnen we perfect inschatten wat het verwachte resultaat gaat zijn na het gekozen aantal sessies. Na iedere sessie van 20 minuten mag je even je mond gaan spoelen. Dan kan je zelf ook zien hoe ver het staat. Al tevreden van het resultaat terwijl je nog niet al je sessies gehad hebt? Dan kan je beslissen om te stoppen. Je krijgt je teveel geboekte sessies dan in de vorm van een tegoedbon terug. Want jouw tevredenheid staat voorop!

Hoeveel tinten wittere tanden na één sessie van 20 min. bleachen?

hoe wit worden mijn tanden - kopie

De voordelen van Bleaching

Pijnloos

Doordat onze gel voldoet aan de Europese richtlijn van 20 september 2011 (2011/84/EU), is de behandeling volledig pijnloos.

Veilig

De door ons gebruikte gel is veilig voor je tandvlees en tandglazuur, maar ook voor eventuele vullingen of kronen.

Professioneel

Het tanden bleken gebeurt onder toezicht van een tandarts en een team van gediplomeerde assistenten voeren de behandeling uit. Je bent dus in goede handen.

Stralende glimlach

Na de behandeling geniet je gegarandeerd van een stralend witte glimlach. Afhankelijk van de onderhoud en consumptiegedrag, behoudt het zijn witheid/frisheid tussen de 6 à 12 maanden.

Waarom verkleuren je tanden?

Eerst en vooral is de kleur van je tanden voor een stuk erfelijk. Daarnaast zijn er nog andere factoren die ervoor kunnen zorgen dat je tanden na verloop van tijd geler kunnen worden. Wie vaak koffie, thee of rode wijn drinkt, zal sneller last hebben van verkleuring van de tanden. Verder kunnen ook sigaretten je gebit op korte tijd geler maken. Gelukkig hoeft dit geen onoverkomelijk probleem meer te zijn! Wij bieden jou een oplossing op maat en dat nog eens op een veilige én voordelige manier.

Bleaching afspraak

Boek nu jouw Bleaching afspraak of vraag een eerste consultatie aan.

KLANTEN

Wat onze klanten over ons zeggen

Meer te weten komen over Bleach Center België of over hoe we voor jou glimlach zorgen.
Hoi, hoe kunnen we je helpen?
× Stel je vraag hier