Facing

Facing

Facing: je gebit in ere herstellen

Een ongelukje is snel gebeurd. Denk daarbij aan een tand waarvan een stukje is afgebroken bij een valpartij in je kinderjaren. Of stoor je je aan een spleetje? Met onze composiet facings bieden we een oplossing op maat van jouw gebit, waardoor we het uiterlijk van jouw gebit kunnen herstellen.

Composiet facing bestaat uit tandkleurig vulmateriaal dat op de tanden geplaatst wordt. Het grootste voordeel van deze facing is dat jouw tanden niet afgeslepen worden. Op deze manier blijf je de originele staat van jouw tanden behouden. Met deze behandeling bereik je een prachtig resultaat en laat je je tanden onbeschadigd.

Blader door onze verzameling voor- en na-foto’s van composiet facings en zie hoe onze klanten een prachtige nieuwe glimlach hebben gekregen. Laat je inspireren door de verbluffende resultaten en ontdek wat composiet facings voor jou kunnen betekenen.

De voordelen van Facing

Goedkoper

Composiet facings zijn aanzienlijk goedkoper dan porseleinen facings. Ook zijn ze minder permanent en kunnen dus sneller vervangen worden.

1 behandeling

Een composiet facing wordt in één behandeling uitgevoerd. Zo hoef je dus niet meerdere afspraken te maken.

Snelle reparatie

Composiet facings kunnen snel gerepareerd worden, waardoor je niet lang in de behandelingsstoel moet zitten.

Ideaal voor beetverhoging

Doordat we je tand optimaal repareren zal je beet er ook op vooruit gaan.

Daarom kies je voor een facing bij Bleach Center België

Een composiet-facing is een vlotte, minder ingrijpende manier om een beschadigde tand te herstellen. Bij Bleach Center België vinden we dat iedereen een mooie glimlach verdient. Onze facings zijn niet alleen gezonder voor je gebit, ze zijn ook betaalbaar.

Om een kleurverschil te vermijden, raden we je aan om eerst je tanden te laten bleachen. Daarna kan onze tandarts een facing kiezen die volledig bij de tint van je gebit past. We beschikken over wittere facings die een gewone tandarts doorgaans niet heeft. Omdat ieder gebit anders is, raden we je aan om eerst op consultatie te komen, zodat we de allerbeste oplossing kunnen vinden. Zo bereiken we het mooiste resultaat.

Facing afspraak

Boek nu jouw Facing afspraak of vraag een eerste consultatie aan.

KLANTEN

Wat onze klanten over ons zeggen

Meer te weten komen over Bleach Center België of over hoe we voor jou glimlach zorgen.
Hoi, hoe kunnen we je helpen?
× Stel je vraag hier